Webbutbildning - Grundläggande brandskydd

Alla företag måste ha beredskap samt utrustning för ev brandtillbud eller andra händelser där utrymning måste ske. Att tillhandahålla grundläggande brandskyddsutbildning för personalen är en av de viktigaste delarna i att brandsäkra arbetsplatsen. Många arbetsgivare vill, men har svårt med produktionsstopp samt de kostnader detta genererar. Att genomföra utbildningen på webben är ett kostnadseffektivt sätt för att framförallt minska produktionsstopp men också minska kostnaderna. 

Genomförande:

Utbildningen består av 4 lektioner om ca 15-20 minuter. I varje lektion ser man först en film och svarar sedan på efterföljande frågor. Klarar man frågorna kommer man vidare, annars får man bra feedback för att i nästa steg klara frågorna bättre. När samtliga lektioner är genomförda kan kursdeltagaren skriva ut ett kursbevis. Under utbildningens gång kan man när som helst avbryta och sedan ta upp utbildningen där man slutade. 

Följande lektioner ingår:

  • Statistik - Kostnader - Historik
  • Brandteori
  • Utrymning
  • Brandsläckning

Rapporter:

Som arbetsgivare är det väldigt viktigt att kunna följa upp hur det har gått/går för de anställda under utbildningen samt att de påbörjat kursen. I vår utbildning handlar det inte bara om närvaro utan man måste faktiskt lära sig något för att komma igenom utbildningen. Du som arbetsgivare har full kontroll på att din personal genomför kursen!

Kontakta oss via formuläret nedan för en offert eller ring oss!

Bokningsförfrågan

Använd formuläret nedan för att skicka en bokningsförfrågan.
Det går bra att kontakta oss direkt på info@hjartsakra.com eller telefon 036-370900.

Räkna ut 3 plus 6.