Om Hjärtsäkra

  • Hjärtsäkra AB är din naturliga samarbetspartner när det gäller utbildning inom Första Hjälpen (L-ABC), HLR (Hjärt-lungräddning) och D-HLR (användandet av en hjärtstartare). Vi erbjuder även utbildning i brandskydd samt kris och bemötande.
  • Hjärtsäkra AB har egen, fullutrustad, ambulans samt ambulanssjuksköterskor som bemannar den. Vi är registrerad vårdgivare hos IVO, har egen tillsynsläkare samt har ansvarsförsäkring. Anlita oss för att trygga sjukvården på ditt event/idrottsevent.
  • Hjärtsäkra AB bemannar sjukvården med kompetent och erfaren personal för respektive uppdrag. De flesta av våra anställda är specialistssjuksköterkor.

Vi har vårt säte i Jönköping, men arbetar med hela Sverige som arbetsfält. Vi levererar utbildningar, eventsjukvård och bemanning med kvalitet och omsorg och vår ambition är att du som anlitar oss skall känna dig trygg och nöjd!

Utbildningar:

Samtliga utbildare är verksamma specialistsjuksköterskor inom ambulans, barnakuten samt psykiatrin. Därför kan vi alltid statuera exempel från verkligheten som ytterligare förstärker åhörarens intryck. Våra sjukvårdsutbildingar utgår från riktlinjer från HLR-rådet.  Alltid när man talar om akutsjukvård eller brand är tiden en väldigt viktig faktor, att snabbt agera är ”livsviktigt”. Därför brinner vi för att nå ut med vår kunskap så att fler liv kan räddas!

Kom ihåg att din personal kanske är din allra viktigaste investering!

Hjärtsäkra AB - Livräddande kompetens!

Våra medarbetare och instruktörer

Daniel Alnervik

Daniel Alnervik

VD / Ägare

Anders Sandberg

Anders Sandberg

Försäljningschef / Ägare

Håkan Röstedal

Håkan Röstedal

Säljare

Joacim Boberg

Joacim Boberg

Säljare