Köp hjärtstartare med HLR och D-HLR utbildning

Varje år drabbas mellan 10.000 - 15.000 människor av plötsligt oväntat hjärtstopp. Av dessa överlever i dag c:a 11 procent. Skulle alla plötsliga, oväntade hjärtstopp defibrilleras inom 3 minuter visar flera studier att drygt 70 procent skulle överleva. För varje minut som går efter ett hjärtstopp utan en strömstöt från en hjärtstartare minskar chansen att överleva med 10 procent. Minuterna är livsviktiga, därför måste hjärtstartare spridas i samhället! Företag, föreningar, skolor, offentliga lokaler och platser bör skaffa en hjärtstartare!

Vår erfarenhet som ambulanssjuksköterskor säger att en hjärtstartare på ett företag eller förening ofta blir "hängande på väggen" vid ett hjärtstopp om inte personalen fått en utbildning för att använda den. Vi utbildar och certifierar enligt riktlinjer från Svenska HLR rådet.

Vi säljer hjärtstartare av fabrikaten Physiocontrol Lifepak CR 2, CR Plus & LP1000, Zoll AED plus samt Philips HS1, FRx. Vi säljer också elektroder och batterier till de flesta fabrikat på marknaden. Vill ditt företag ha offert på hjärtstartare med utbildning eller kanske ett serviceavtal, vänd er med förtroende till oss!

Hjärtstartare i kombination med HLR räddar liv!

Offertförfrågan

Använd formuläret nedan för att skicka en offertförfrågan.
Det går bra att kontakta oss direkt på info@hjartsakra.com eller telefon 036-370900.

Addera 3 och 5.