Hjärtstartare, utbildningar i HLR, D-HLR, Första hjälpen, brand och kris.

 

Vi erbjuder försäljning av hjärtstartare, utbildningar i HLR för företag, organisationer och sjukvårdspersonal. Vi har vår bas i Jönköping men arbetar och också i Göteborg, Stockholm, Malmö och över hela Sverige.

Våra utbildningar

Utbildningar i HLR, D-HLR, Första hjälpen, brand och kris för företag, organisationer och sjukvårdspersonal.

Läs mer ››

Köp hjärtstartare

Om alla plötsliga, oväntade hjärtstopp defibrilleras inom 3 minuter visar flera studier att drygt 70 procent skulle överleva.

Läs mer ››

Referenser

Några av de företag, organisationer och skolor som vi har hjärtsäkrat.

Läs mer ››

Senaste nytt

Hjärtsäkra bemannar sjukvården

av Daniel Alnervik

Nu under Coronakrisen så har vi valt att fokusera mer på bemanningsdelen. Sjukvården står inför en enorm utmaning och vi på Hjärtsäkra vill hjälpa till att bemanna och kvalitetssäkra vården med vår personal som har lång och gedigen erfarenhet av sjukvården på flera nivåer

 

Hjärtsäkra bemannar

Läs mer...

Hjärtsäkra skriver avtal med IK Oskarshamn

av Daniel Alnervik

I våras gick IK Oskarshamn för första gången i klubbens historia upp i högsta serien i ishockey. Hjärtsäkra AB är mkt stolta över att få skriva avtal om Ambulansberedskap på samtliga hemmamatcher under kommande SHL säsong. 

 

Forza IKO

Läs mer...

Hjärtsäkra skriver avtal med Dackarna Speedway

av Daniel Alnervik

 

Hjärtsäkra AB och en av Sveriges största Speedwayklubbar, Dackarna från Målilla har kommit överrens om ett samarbetsavtal för de kommande 3 säsongerna. Vi på Hjärtsäkra är stolta över att få leverera sjukvårdsberedskap med fullutrustad ambulans på matcher i både Elitserien, Allsvenskan och Ungdomsserien samt på Målilla Grandprix i augusti. 

Heja Dackarna!!

Läs mer...

Det finns inga händelser just nu.